icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Buitenzonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering wordt steeds belangrijker in iedere woning. Het aantal zonuren neemt toe en dan is een aangename temperatuur in je woning wel zo fijn. Buitenzonwering kan je daarbij helpen. Bij zonwering van der Veen hebben wij verschillende oplossingen waaruit je kunt kiezen.

Ritsscreens

Ritsscreens bieden een moderne uitstraling en beschermen effectief tegen zonlicht en inkijk dankzij het stevige ritssysteem. Gemakkelijk te bedienen en onderhouden, zijn ze ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Rolluiken

Onze rolluiken bieden niet alleen optimale privacy en veiligheid, maar fungeren ook als uitstekende geluids- en temperatuurisolatoren. Met deze veelzijdige eigenschappen creëren ze een comfortabele en beschermde omgeving in jouw woning of bedrijf.

Markiezen

Klassieke markiezen voegen niet alleen een vleugje elegantie toe aan jouw gevel, maar bieden ook effectieve bescherming tegen fel zonlicht en regen, waardoor jouw buitenruimte comfortabeler wordt.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn niet alleen eenvoudig te bedienen, maar bieden ook schaduw zonder het prachtige uitzicht te belemmeren. Ze zijn een ideale oplossing voor het creëren van een aangename buitenruimte met behoud van het panoramische landschap.

Terrasschermen

Onze terrasschermen zijn niet alleen perfect voor het creëren van comfortabele buitenruimtes, maar bieden ook bescherming tegen zon en wind, waardoor ze ideaal zijn voor ontspanning en entertainment, ongeacht het weer.

Verandazonwering

Verandazonwering biedt niet alleen bescherming tegen direct zonlicht op jouw veranda, maar zorgt ook voor een aangename schaduwrijke plek waar je kunt genieten van het buitenleven, zelfs tijdens de warmste dagen.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zorgen niet alleen voor nauwkeurige controle over de lichtinval en privacy in jouw woning, maar voegen ook een eigentijds en stijlvol element toe aan de uitstraling van jouw gevel. Met hun veelzijdigheid en moderne design zijn ze een praktische en esthetische toevoeging aan jouw buitenruimte.

Vraag naar de mogelijkheden